Bosse föddes 1932 i Uppsala och växte upp i Petterslund och Fålhagen med sin far David Larsson och mor Nora Larsson samt sina syskon; Barbro, Gittan och Lars-Åke. I unga år kallades han ”Sprille”.

Efter skolgången jobbade han bland annat som springpojke på Svenssons bokhandel innan han kom in på Konstfack i slutet av femtiotalet där han utbildade sig till grafisk formgivare och illustratör. Han arbetade hela sitt yrkesliv på Pharmacias reklamateljé där hans skickliga illustrationer och skarpa sinne för typografi resulterade i logotyper, förpackningar och trycksaker.

Med frun Lisbeth fick han Liselotte och Jonas. De bodde i sitt lilla paradis i stugan i Funbo om somrarna. Han älskade naturen.

Konsten var hans största intresse, han målade hela livet och hade flera utställningar. Hans fantasifulla motiv avspeglade ofta astronomi och natur. Inte sällan med säregna varelser.

Bosse skrev även dikter och läste med omättlig aptit. Hans stensamling vittnar om intresset för geologi och fascinationen för astronomi fick honom att ligga vaken om nätterna.

Aerodynamik var en annan hobby och han byggde modellflygplan, gjorde papperssvalor, flög radiostyrda modellplan samt lekte med drakar. Barnet fanns alltid kvar, trots hög ålder.

Bosse var med i ordenssällskapet Q-riph sedan 1957 och var broder av högsta grad, så kallad Svärdsriddare men även adlad till Hedersriddare och Riddarcermonius och verksam inom Q-Riphs högsta organ RiddarQ-Riph. Bosse har formgivit sällskapets regalier och många trycksaker.

Vår älskade pappa tyckte mycket om att umgås med familj och vänner under glada former. Han var mycket omtyckt av både barn och vuxna med sitt varma sätt. Vi har många fina och roliga minnen av Bosse som kär pappa, morfar och make i våra hjärtan.