Nibble gård, två mil söder om Enköping, är inne på 20:e säsongen med nuvarande upplägg.

– Det är roligt. Nu är vi tre generationer som jobbar här, berättar Ann-Kristine Eriksson.

På gården finns kafé, butik, äppelmusteri, grisar, gäss och tillverkning av saft, marmelader och annat. I den grönskande trädgården sitter gästerna och fikar.

Artikelbild

| Ann-Kristine Eriksson är inne på 20:e säsongen för Nibble gård.

Vid ett av borden sitter tre generationer Lindberg och Albertsson från Skolsta

– Det var jättegott. Helt fantastiskt. Vi åker hit varje sommar, säger Peter Albertsson efter att ha avnjutit några av delikatesserna från kaféet.

Om vårarna och höstarna är gården öppen på helgerna. Under högsommaren har man öppet dagligen.

– Vi har framförallt barnfamiljer som kommer hit. De kan hoppa studsmatta och det är ingen trafik förbi. Man kan släppa ungarna ute. Men vi har också folk från alla möjliga åldersgrupper, säger Ann-Kristine Eriksson.

Artikelbild

| Gunnar och Birgitta Ehrenfeldt är verkliga stamgäster.

I butiken finns typiska produkter från olika delar av Sverige, som till exempel salmbärssylt från Gotland och hjortronsylt från Norrland. Till gårdens egna produkter som säljs hör mälargös och äppelmust.

Två verkliga stamgäster är Gunnar och Birgitta Ehrenfeldt.

Artikelbild

| Här finns glada grisar också.

– Det blir att vi kommer hit ett par, tre gånger i veckan. På höstarna och vårarna är vi här nästan varje helg, berättar Gunnar Ehrenfeldt innan han har börjat äta på sin äggsmörgås.

– Jag tar alltid den här smörgåsen. De har egna höns här så att det är färska ägg, säger han.