Förra säsongens poängkung Christian Sandsund lämnar Rosersberg för spel i SSL och Sirius. Efter att ha gjort 134 poäng på de tre senaste säsongerna för Rosersberg har 23-åringen skrivit på ett tvåårskontrakt med Uppsalalaget.

– Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen. Men jag känner att jag nu vill ta chansen till denna utmaning. Jag vill tacka laget, publiken och alla andra i och runt förningen för att ni trott på mig och givit mig chansen, säger Christian Sandsund på klubbens Instagram.

– Otroligt tungt tapp såklart! Christian har varit en av våra viktigaste spelare de sista åren. Samtidigt har vi vetat om att dgen kommer. Nu förlängde han sitt kontrakt i våras vilket jag är tacksam över då vi nu får ett tillskott i kassan. Jag vill såklart alltid ha alla bra spelare kvar, men jag kommer aldrig hindra någon i deras utveckling. Samtidigt glädjer detta mig, vi kan utveckla och förvalta spelare på deras mot innebandyns finrum, vilket passar vår strategi fint. Jag önskar "Crille" all lycka och jag är trygg i känslan att när hans äventyr är över så kommer han hem igen, säger Fredrik Raschke, sportchef i Rosersberg, till klubbens Instagram.

In i laget har Filip Åkesson (back) från AIKs herrjuniorer, Anton Törngren (målvakt) från Farsta IBK i division 1 och Linus Jämtdal (forward) från Storvreta i SSL.

Rosersberg har förlängt kontrakten med Andras Häggblad (back), Adam Hellström (back) Oscar Ekfeldt (back) och Simon Holmström (forward) och alla har skrivit nya avtal över två år.